Selasa, 10 April 2012

PANAS! PANAS! MUSANG BERBULU BABI (Brother Anwar Bin Ibrahim) DALAM JABATAN PERDANA MENTERI!!

Salam,

Hari ni aku baca berita dari blog MyMassa, rupanya semalam mereka dah mendedahkan tindakan seorang penjawat awam dalam sebuah agensi di Jabatan Perdana Menteri (JPM) yang sanggup menghantar maklumat peribadi kepada fuckatan semata-mata kerana percaya yang rakannya telah terlibat ketika persatuan-persatuan penduduk Putrajaya menjalankan kempen mengoyakkan dan menghapuskan risalah-risalah fitnah daripada fuckatan, terutamanya Haramkah. Apa yang menariknya, maklumat yang dihantar kepada fuckatan itu diambil terus daripada sistem dalaman Jabatannya sendiri. Jadi, apakah jenis pegawai Kerajaan yang BN ada ketika ini?!! Musuh dalam selimut?!! Lebih parah, MAMPU ini merupakan salah satu agensi di bawah Jabatan Perdana Menteri (JPM)!

Kalau mereka boleh kata yang pegawai yang terlibat mengoyakkan Haramkah itu akan buat perangai apabila fuckatan memerintah (nauzubillahiminzalik), apakah mereka sebenarnya mengesahkan "perangai" pegawai yang menyeludup maklumat kepada mereka ini?!!

Dengar ceritanya, pegawai yang menyalurkan maklumat dalaman kepada fuckatan ini hidup senang kerana projek perniagaan di kawasan MB Selangor. Beliau juga dikatakan terlibat aktif dalam salah satu parti fuckatan. Bagus ya, gaji dan elaun BN makan, tapi masih tidak malu menjadi gunting dalam lipatan kepada fuckatan!

Dan kalau benar pun pegawai MAMPU terbabit terlibat ketika penduduk mengoyakkan Haramkah, apakah itu menjadi satu kesalahan yang boleh dikenakan tindakan tatatertib?!! Kalau pegawai tersebut kibar bendera UMNO sambil pijak bendera PAS pun tidak menjadi kesalahan selagi beliau tidak memegang jawatan dalam parti. Inikan pula terlibat dalam aktiviti-aktiviti NGO dan persatuan penduduk. 

Jadi, untuk memberi keadilan kepada pegawai yang dituduh secara semberono oleh penchacai fuckatan ini, kami akan mendedahkan siapa yang paling disyaki telah menjadi duri dalam daging dalam MAMPU ini!Maklumat di atas disalurkan oleh kakitangan dan pegawai di unit yang terlibat yang sudah tidak tahan lagi dengan bau pekung najis fuckatan yang dibawa oleh CHAI di atas!
Mereka sangat yakin bahawa pegawai ini yang telah membocorkan maklumat kerana hanya beliau sebelum ini yang sibuk bertanya sekeliling pejabat sambil membawa gambar Haramkah dikoyak penduduk Putrajaya sepertinya seolah-olah mahu mengesahkan sesuatu. 
Mereka juga mahukan tindakan SEKERAS-KERASNYA diambil terhadap pegawai F44 ini kerana menyalurkan maklumat dalaman jabatan kepada pihak luar (apatah lagi kepada pihak lawan) dan menjejaskan imej Jabatan! Diharap pihak pengurusan MAMPU  yang bertanggungjawab terhadap integriti rangkaian komunikasi maklumat Kerajaan dapat memberikan perhatian yang sewajarnya terhadap perkara ini!
Musuh dalam SELIMUT wajib dihapuskan! Jom kita tengok macamana BIAWAK ini akan hidup tanpa pembelaan daripada BN lagi!
*sumber - MyMassa

1 ulasan:

PERINGATAN: The Flying Turtle tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog saya. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemberi komen sendiri.